Gigantul IT face disponibila tehnologia sa de cautare in limba romana, oferind website-urilor locale o noua oportunitate de a genera venit din publicitatea online.

Google localizeaza AdSense pentru Romania Compania Google anunta lansarea produselor Google AdSense pentru Cautare si Adsense pentru Continut, dedicate website-urilor si portalurilor din Romania. Adsense pentru Cautare este un program gratuit care permite website-urilor din Romania sa puna la dispozitia vizitatorilor care realizeaza cautari din paginile acestora rezultatele oferite de motorul de cautare Google.

De asemenea, programul afiseaza anunturi relevante sub forma de text, selectate automat in functie de termenii de cautare. AdSense pentru Continut ofera proprietarilor de website-uri posibilitatea de a afisa pe propriile pagini de web anunturi Google relevante si neagresive, selectate automat in functie de continutul acestor pagini si, totodata, oportunitatea de a castiga bani in acest mod.

AdSense pentru Cautare ofera website-urilor si portalurilor posibilitatea de a-si atrage si fideliza vizitatorii, oferidu-le acestora facilitati de cautare, dealtfel cea mai frecventa activitate desfasurata pe Internet. Programul pune de asemenea in legatura proprietarii de website-uri cu clientii Google AdWords, permitand afisarea de anunturi relevante sub forma de text pe paginile cu rezultatele cautarilor. Google plateste proprietarii website-urilor care folosesc AdSense pentru Cautare atunci cand vizitatorii acestora fac clic pe aceste anunturi sau pe baza numarului de afisari.

Google AdSense pentru Continut ofera proprietarilor de website-uri posibilitatea de a afisa anunturi Google pe propriile pagini de web. Programul este gratuit si combina anunturile oferite in regim de "plata pe clic" cu cele oferite in regim de "plata pe afisare", ceea ce inseamna ca proprietarii de website-uri sunt platiti pentru clicurile valide facute de vizitatori pe anunturi sau pentru afisarea acestora. AdSense pentru Continut permite atat anunturi de tip text cat si anunturi de tip imagine sau video, intr-o varietate de dimensiuni care pot fi adaptate formatului diferitelor pagini web.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.