Mare e gradina lui Dumnezeu!, zice o vorba inteleapta. Dar nici a lui Satan nu-i pustie!, am zice noi. Daca nu ne credeti, deschideti netul si dati o cautare pe "Satan", "Satanistii", "Church of Satan" etc. si o sa va cruciti. O sa scuipati in san de trei ori, o sa va faceti cruce si cu limba si o sa spuneti ca si noi: "Ptiu, drace!"

Internetul este ca viitura: aduce, de-a valma, de toate, de la cele mai inocente imagini si jocuri pentru copii, pana la site-uri porno, shocking sau horror - "doar pentru adulti". Vorba vine. Practic, accesul este neangradit. Simpla specificare "accesul permis doar celor care au implinit 18 ani" nu face decat sa incite curiozitatea minorilor, care deschid tocmai aceste "cutii ale Pandorei".

PROZELITISM

Autointitulat "primul site satanist din Romania" bisericasatanista.org este "o comunitate online", cu peste 3.900 de membri. "Existam pentru a oferi satanistilor din Romania un loc unde sa-si expuna ideile fara a fi redusi la tacere de prejudecatile multimii (...) Existam pentru a introduce Satanismul in Romania cum trebuie si nu (cu) sacrificari sau alte modalitati de a te umili. Suntem o afirmatie clara ca Satanismul Intelectual exista si in Romania", precizeaza administratorul pe pagina de deschidere.

Site-ul, bine construit, reda, printre altele, eseurile si poeziile, nu putine, trimise de satanisti (ID-urile membrilor sunt... de groaza: "blak666angel", "adinaNymphetamine", "afukinglunatic", "alexsatana666", "azazel", "baphomet" etc.). Continutul acestora este, asa cum se poate banui, negru si deprimant. Iata doar cateva titluri de poezii: "Demon", "Moarte in Apus", "Disperare", "Blestem", "Copila moarta", "Intuneric", "Suicid", "Crezul vampirului", "In intuneric stau", "Suferinta eterna", "Amorul ingerului negru", "Inhumare" etc. De prisos sa mai redam si versurile.

INTRUSII

Totusi, pe forumul Bisericii Sataniste din Romania (BSR), chiar si pe chat, mai intra si intrusi. Bunaoara, un nou- venit, autointitulat "Fulminator" incepe asa: "Salut, mai pacatosilor! Sunt nou pe forum si sunt crestin. Deci?". Moderatorul "Negruluminat", il intampina: "Deci, ce? Ai vreo intrebare?" Intrusul: "Ok! Deci, hai ca poate am fost prea brutal". Dupa care, o ia de la capat: "Cine sunteti, voi, mai pacatosilor? In aparenta pareti (sac) niste gagii cat de cat inteligenti (asta de fapt si vreti sa fiti considerati). Deosebiti binele de rau. De ce ati ales calea intunecata? Veti suferi atat in viata asta pamanteana (daca se mai poate numi viata), cat si in viata vesnica. Va fi vai de trupul vostru"...

"Negruluminat" ii raspunde: "De ce ai tu impresia ca ne irosim viata? Noi ne distram, iesim la bere, invatam la scoala, respectam legea, mergem la vot, facem sex. Cam ce face toata lumea, indraznesc eu a zice. Singura diferenta e ca noi nu credem in basme... In concluzie, noi ne traim viata, voi faceti la fel, numai ca voi aveti tupeul sa dati altora cu crucea-n cap. Bun asa". Dupa care, schimba calimera: "Acum am avut chef sa fiu mai cumsecade, sa vad ce esti in stare sa produci, dar daca o sa o tii cu predici si cu «vai de voi, o sa ardeti in iad», te anunt ca nu ai ce cauta aici, astea sunt regulile site-ului, care este destinat promovarii satanismului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.