Gary McKinnon, cunoscut si sub pseudonimul "Solo", a recunoscut ca a accesat sistemele unor institutii guvernamentale si militare fara permisiune, dar sustine ca nu avea intentii ostile si nu a produs nici un fel de pagube.

Hackerul a declarat ca lucrarea "Disclosure" (Dezvaluiri), scrisa de Stephen Grea, l-a convins ca guvernul SUA tine sub tacere tehnologii avansate obtinute prin studierea OZN -urilor, cum ar fi sistemele de propulsie anti-gravitationala.

McKinnon nu a reusit sa convinga Curtea de Apel sa anuleze decizia din 2006 care prevedea continuarea procedurilor de extradare. Scotianul va fi judecat in SUA pentru acces neautorizat si pagube produse sistemelor apartinand unor institutii guvernamentale din SUA.

Fostul administrator de sistem este acuzat de accesarea a peste 97 de computere din cardul unor unitati militare si a NASA in perioada 2001 - 2006


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.