Portalurile de intermediere a afacerilor (networking sau matching) ofera servicii complexe si mai reprezentative pentru clienti fata de cataloagele in format print, datorita accesului la banda larga, a declarat directorul PagiBiz, Sorin Barsan.
"Aceste site-uri se adreseaza aproape in exclusivitate intreprinzatorilor din IMM-urilor care doresc sa isi extinda afacerile cu solutii informatice usor de utilizat, bazate pe internet, si care pot fi folosite cu success de catre persoane care nu au pregatire tehnica in domeniul IT", a spus Barsan, potrivit NewsIn.

Investitia in constructia unui astfel de portal de intermediere este relativ mica, intre 3000 si 5000 de euro, iar "grupul tinta este undeva pana in 5% din totalul IMM-urilor din Romania (peste 500.000 de mici firme)", a explicat directorul PagiBiz. In spatele site-ului se afla o baza de date complexa destinata acoperirii identitatii investitorului si asigurarii tuturor filtrelor necesare in alegerea unei posibile afaceri de succes.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.