Un raport al Comisiei Europene privind economia digitala situeaza Romania pe ultimele locuri in topul utilizatorilor de Internet.Chiar si asa, romanii au descoperit metode inedite de a face bani folosind aspectul fizic cu precadere, imaginatia si putina inteligenta

Tot ce trebuie sa stii este o limba straina. Restul e simplu: intri pe cateva site-uri cu anunturi matrimoniale, postezi cateva poze reusite si astepti "victima". in Romania, foarte multi tineri, de sex masculin sau feminin, au facut din aceasta distractie o "meserie". si una banoasa chiar. O reteta exacta nu exista. insa este o singura regula: doar straini din tarile devoltate.

Astfel, tanarul sau tanara, dupa ce si-a expus calitatile fizice, cu siguranta va fi abordat(a) de un strain credul, dornic sa-si gaseasca dragostea adevarata si fericirea alaturi de poza aleasa. Restul e simplu. Romanul inventiv ii va servi o poveste siropoasa in care nu uita sa mentioneze ca are o mama bolnava sau ca nu are cu ce sa se imbrace. Evident, strainul bogat si darnic ii va trimite niste bani pentru medicamente sau pentru blugi. insa lovitura de gratie si momentul in care ii va fi franta inima este momentul in care va trimite bani de avion. Pentru ca isi vrea aleasa sau alesul alaturi de el si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti.

Evident, dupa ce a primit si ultimii bani, escrocul sentimental va disparea ca "magarul in ceata". in general, un roman poate strange de pe urma unei singure victime chiar si cateva mii de euro. Exista insa si straini mai greu de pacalit. Probabil cei care au mai patit astfel de lucruri. Acestia nu trimit bani, ci doar biletul de avion sau, mai mult, vin ei in Romania. insa, chiar si asa, cam in 90 la suta dintre cazuri, acestia se aleg doar cu un drum pana in Romania, de unde pleaca fara sa-si fi vazut dragostea si raman cu gustul amar al unei tari prea sarace pentru a mai fi capabila de sentimente.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.