O femeie in varsta de 57 de ani a murit dupa ce a folosit "produse farmaceutice" promovate prin mesaje e-mail spam. Analizele au relevat concentratii semnificative de substante chimice periculoase, cu continut ridicat de uraniu, strontiu, seleniu, aluminiu, bariu si bor.

Dna. Marcia Bergeron a cumparat recipiente cu comprimate marcate ca sedative si medicamente anti-anxietate, de pe un site ce oferea produse false ce pareau sa provina de la companii farmaceutice cunoscute.

Dl. Rose Stanton, medic legist in Vancouver, a declarat ca dupa achizitionarea pastilelor, in cele trei luni anterioare decesului, dna. Bergeron a suferit de tulburari de vedere si caderea parului.

Acest caz readuce in atentia utilizatorilor riscurile la care se expun prin cumpararea de medicamente online din surse neautorizate, indiferent de destinatia acestora si pretul la care sunt oferite.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.