Consola a fost lansata astazi, oficial, in Europa, de catre Sony, iar la noi este disponibila la pretul de 1.999 de lei

Astazi, gamerii europeni asteapta cu sufletul la gura lansarea consolei Sony PlayStation 3 (PS3). Impreuna cu ei, romanii se pot bucura, incepind de astazi, de consola care a facut furori in intreaga lume.

PlayStation 3 este disponibila la pretul de 1.999 de lei (cu TVA inclus) la comercianti precum Altex sau PCfun.ro.

"Stim ca piata consolelor este una cu potential, foarte putin dezvoltata in acest moment. Lucrurile evolueaza si PlayStation 3 are toate sansele sa fie unul din motoare, prin calitatile extraordinare pe care le ofera, prin bogatia si detaliul imaginii si prin nivelul de realism. In Romania sint, in acest moment, citeva zeci de mii de televizoare LCD compatibile HD, care astfel vor primi, pe linga consola, si un player Blu-ray, cel mai accesibil in acest moment, care ruleaza filme de cea mai inalta definitie existenta, HD 1080p sau full HD (1920x1080)", a declarat Magda Stoica, director de vinzari in cadrul PCFun.ro.

Filme HD, muzica si imagini

Sony PlayStation 3 ofera suport pentru vizionarea filmelor de inalta definitie (HD), standardul care va domina industria televiziunii in urmatorii ani si pentru care exista pe piata o lista importanta de filme in format HD, incorporeaza unitate optica Blu-ray, care suporta discuri cu o capacitate de pina la 50GB, hard disk incorporat de 60GB, pe care se pot stoca imagini, filme sau muzica in formatele uzuale MP3, ATRAC (oma/.msa/oa3), AAC si WAV, precum si imagini in format JPEG, GIF, PNG, TIFF si BMP si cititoare de carduri pentru camerele foto digitale uzuale (SD, CF, MMS).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.