A douazeci si una editie a targului international CeBit, cel mai mare eveniment IT european, si-a deschis portile anul acesta la Hanovra, in Germania.
Chiar daca s-a instalat in umbra Rusiei, una dintre tarile partenere de anul acesta ale salonului, Romania incearca sa iasa in evidenta si duce in Germania 30 de societati cu activitate informatica pentru a se lauda cu talentul creativ si excelenta tehnica de care dispune intr-un sector care se dezvolta intr-un ritm extraordinar, a declarat Balint Porcsalmi, secretar de stat in cadrul Ministerului Comunicatiilor (MCTI).

ETICHETA. Mai pe scurt, Romania lanseaza la Hanovra brandul sectorial de export, RomaniaIT, proiect in care statul a investit anul trecut 400.000 lei si este dispus sa investeasca inca pe atat anul acesta pentru promovare. O delegatie romaneasca, formata din secretarul de stat al Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si mai multi conducatori ai societatilor, a tinut o conferinta pentru a sublinia calitatea serviciilor romanesti si competenta tinerilor ingineri romani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.