Accesarea Internetului de pe telefonul mobil este preferata in special de tineri, dar si de oamenii de afaceri. Totusi, numarul utilizatorilor este scazut, pentru ca este nepractic si destul de scump sa navighezi pe internet de pe un telefon mobil.
Am incercat sa aflam pentru dumneavoastra care este cea mai atragatoare oferta, insa, pentru informatii mult mai detaliate este bine sa confruntati personal ofertele de pe piata. In prezent, servicii de internet mobil ofera Vodafone, Orange si Zapp. Pentru ca spatiul nu ne permite, am avut in vedere doar ofertele de baza ale celor trei operatori. Sa incepem cu Vodafone. Transmisia de date se efectueaza la viteze marite, de pana la 384 kilobiti pe secunda, in zonele cu acoperire 3G si pana la 53,6 kilobiti in restul zonelor. Taxarea se face exclusiv in functie de volumul de date transmis.

Oferta de baza inculde 10 megabiti de trafic, la un abonament lunar ce costa trei dolari. Tot ce depaseste abonamentul se taxeaza cu trei centi per megabit. Zapp este recunoscut pentru ofertele dedicate utilizatorilor business, inclusiv pentru traficul de date pe telefonul mobil. Cea mai ieftina varianta este Zapp Start. Nu presupune un tarif suplimentar pentru activare, fiind inclusa in orice abonament Zapp.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.