Gordon Dick a dat in judecata firma Transcom, care furnizeaza sisteme de comunicatie prin satelit, sub acuzatia de trimitere a unor e-mailuri nedorite si nesolicitate, sustinand incadrarea in termenii legii anti-spam, informeaza BBC.

O companie britanica, amendata pentru ca a trimis spam-uri Instanta i-a acordat castig de cauza si a obligat compania Transcom, care a fost judecata in lipsa si nu mai poate face apel, sa plateasca o despagubire de 750 de lire sterline, pe langa costurile de judecata de 616,66 de lire.

"Instanta a trimis un mesaj foarte clar cu aceasta ocazie, spam-urile nu vor fi tolerate, drepturile fiecarei persoane la intimitate fiind un subiect extrem de delicat", a declarat castigatorul procesului.

Un purtator de cuvant al Transcom a negat acuzatiile, sustinand, in continuare, nevinovatia. "E-mail-urile trimise clientilor fac parte din strategia de marketing a firmei, iar cei care nu le doresc pot foarte usor sa se dezaboneze", au adaugat oficialii companiei.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.