Fanii seriei “South Park” vor putea vedea cum arata in realitate Stan, Kyle, Kenny si Cartman odata cu lansarea primului episod high definition, "Good Times With Weapons".
Comedy Central, divizie a MTV Networks si unitate a Viacom, in parteneriat cu Xbox 360, consola de jocuri video si de divertisment, vor oferi membrilor Xbox LIVE episodul "Good Times With Weapons" in versiune high definition, gratuit, timp de doua saptamanai. Episodul poate fi downloadat via Xbox LIVE Marketplace, locul de provenienta a mai bine de 1.500 ore de continut premium pentru divertisment.

Cele 11 sezoane ale seriei "South Park" a Comedy Central vor da lovitura pe 7 martie. De asemenea, pentru prima oara, cel mai nou episod al Sezonului 11 va fi valabil necenzurat pe Xbox LIVE, incepand cu 13 martie. Toate seriile de la 5 la 11 sunt valabile pe Xbox LIVE la fel ca si mult criticatul film "South Park: Bigger, Longer, Uncut." De la debutul lor pe Xbox LIVE, episoadele "South Park" au fost printre cele mai populare download-uri.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.