Postul public de televiziune va transmite emisiuni pe telefonul mobil, incepand cu aceasta primavara, ca urmare a reorientarii spre publicul tanar, iar, pentru inceput, va pune la dispozitia utilizatorilor clipuri in avans din productiile de succes ale TVR.
Reprezentantii postului public de televiziune au declarat, marti, pentru NewsIn, ca doresc sa relanseze pagina web si sa puna accentul pe continutul new-media. Intr-o prima etapa, vor fi transmite, pe telefonul mobil, clipuri in avans din productiile TVR de succes.

Postul public de televiziune a anuntat ca se reorienteaza spre publicul tanar si va oferi servicii de interes pentru acesta chiar daca veniturile aduse de domeniul new media nu sunt mari. "In momentul de fata, veniturile din vizionarea de material video pe telefonul mobil nu sunt spectaculoase, dar este un domeniu in crestere, de interes pentru publicul nostru, iar prezenta puternica a continutului TVR in mediul acesta este necesara", au declarat marti, pentru NewsIn, reprezentanti ai Departamentului de Comunicare si Relatii Internationale al SRTv.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.