Pretul monitoarelor LCD cu diagonala de 20’’ nu mai este prohibitiv, iar gama de produse de pe piata este din ce in ce mai variata

LG L203WT-BF

Primul monitor este LG L203WT-BF, fiind destinat in special gamerilor si cinefililor. Nu are un design foarte sofisticat, dar, ca tehnica, acest LCD trece peste orice pretentie de design. Este un widescreen de 20" cu un timp de raspuns de 8 ms, cu o dimensiune a punctului de 0,258 mm si cu o rezolutie maxima de 1680 x 1050 pixeli. Monitorul este dotat cu Flatron f Engine (primul chip care mareste imaginea redata de monitoarele LCD), tehnologie ideala pentru cei care doresc sa urmareasca filme sau sa vada imagini de o calitate superioara. Monitorul beneficiaza de DFC 1400:1(DFC), un raport al contrastului performant, care permite obtinerea unei imagini mult mai clare si mai vii.

Tehnologia DFC opereaza in "Movie Mode" si este o functie optimizata pentru o luminozitate maxima a imaginilor si adaptata celor in miscare. Acesta mai activeaza functia "Smart", care analizeaza fiecare cadru si seteaza automat rata de contrast optima pentru a obtine imagini de cea mai buna calitate, mai ales in cazul cadrelor intunecate. Naturaletea culorilor redate prin tehnologiile Real Color Management, Adaptive Color si Contrast Enhancement aduc inca un plus la acest monitor, conferind o coloristica de exceptie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.