Dezvoltatorul roman de solutii profesionale de mesagerie electronica, Axigen, a anuntat lansarea campaniei de testare pentru versiunea 3.0 a aplicatiei software Axigen Mail Server.
Compania isi propune ca odata cu lansarea Axigen 3.0 sa majoreze eforturile de promovare in zona furnizorilor de servicii de internet (ISP - Internet Service Provider), potrivit comunicatului Axigen. Noua versiune include cateva functii extrem de importante pentru comunicarea electronica realizata in companiile mici si mijlocii, dar si in retelele furnizorilor de servicii Internet, au declarat reprezentantii companiei.

"La aproape un an si jumatate de la lansarea pe piata internationala, tehnologia Axigen a devenit suficient de matura, si-a demonstrat functionalitatea si stabilitatea, astfel incat acum ne putem concentra pe un segment de piata mai pretentios, format din furnizorii de servicii Internet. Acest pas face parte din strategia de dezvoltare Axigen la nivel mondial si este urmarea fireasca a investitiilor de peste 3,5 milioane de euro pe care le-am realizat pana acum in aceste produse", a declarat directorul executiv Axigen, Oana Bornaz.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.