Azi incepe la Barcelona cel mai mare eveniment din lumea telecomunicatiilor: 3GSM. Timp de patru zile, capitala Cataluniei poarta stindardele marilor jucatori din lumea telefoniei mobile.
Peste 1.300 de expozanti, 9.000 de delegati si cateva sute de ziaristi sunt prezenti zilele acestea la FIRA de la Barcelona. Tot ce are de spus lumea telecom pe urmatorul an se face auzit acum din salile de conferinte de la 3GSM. Operatori de telefonie mobila, producatori de terminale, dezvoltatori de software si de continut, furnizori de echipamente, colosi ai industriei telecom, dar si mici companii de profil si-au amplasat standuri in palatul expozitional de langa Plaza de España. Este o editie in care se va vorbi mult despre IP, WiFI, convergenta sau, cum ar spune oficialii Nokia, "unificarea" mobilitatii si internetului prin intermediul dispozitivelor multimedia conectate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.