Microsoft a prezentat, joi, o noua versiune a sistemului de operare Windows pentru terminale mobile, care prezinta similitudini cu sistemul Vista, lansat saptamana trecuta, si are o serie de particularitati disponibile, anterior, doar in cazul computerelor personale, transmite Reuters.
Windows Mobile 6 va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru al acestui an.

Noua versiune va permite utilizatorilor sa vizualizeze e-mailuri in formatul HTML, in cazul conexiunilor Internet realizate prin intermediul telefoanelor inteligente, si va include programul Windows Live, care permite transmiterea de mesaje instant mai multor persoane, precum si trimiterea de fisiere sau de imagini, inregistrarea si transmiterea secventelor audio. Totodata, utilizatorii Windows Mobile 6 vor putea vizualiza si edita documente in formatele Word, Outlook, Excel si Powerpoint, fara a pierde din calitatea tabelurilor, imaginilor sau textelor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.