Platforma cartografica si de navigatie smart2go este acum disponibila pentru cele mai cunoscute sisteme mobile de operare

Cel mai mare producator de telefoane mobile, Nokia, a anuntat ca incepand de astazi, platforma cartografica si de navigatie smart2goTM poate fi descarcata gratuit (www.smart2go.com), oferind astfel pentru milioane de utilizatori, cea mai extinsa acoperire cartografica disponibila pentru dispozitive mobile.

Platforma ofera harti pentru peste 150 de tari, iar suportul complet pentru navigatia "pas cu pas" (prin satelit) este disponibil in peste 30 de tari. Prin intermediul aplicatiei, utilizatorul isi poate afla pozitia pe harta, poate cauta puncte de interes si poate trasa gratuit rute spre destinatia dorita. incepand cu data de 10 februarie, Nokia intentioneaza sa ofere gratuit aplicatia smart2go pe anumite dispozitive Nokia bazate pe S60 si Windows Mobile 5.0 si, ulterior, planuieste sa o faca disponibila pentru majoritatea sistemelor de operare mobile importante, inclusiv Nokia S60, Series 40, PoketPC, Linux si alte versiuni de Windows Mobile.

Nokia intentioneaza sa preinstaleze aplicatia de navigatie smart2go pe viitoarele computere multimedia Nokia Nseries, sub denumirea de "Nokia Maps". Aplicatia poate fi, de asemenea descarcata de catre utilizatorii care detin deja un dispozitiv Nokia compatibil. In plus, prin conectarea unui dispozitiv mobil fara functionalitate GPS la modulul GPS fara fir Nokia LD-3W sau la alt modul GPS compatibil, aplicatia Nokia Maps poate oferi aceeasi experienta excelenta de navigatie pentru o gama si mai extinsa de dispozitive Nokia.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.