Deja se stie, cel mai scump computer din lume, un laptop botezat "Tulip", costa aproximativ 350.000 de dolari. Problema este ca respectivul computer are mouse-ul incorporat in tastatura.
Si nu putini sint aceia care "nu suporta" acest mod de a "controla" computerul. Deci, ce ne facem? La un computer asa de scump, nu putem atasa un mouse oarecare, de citiva dolari... Nu ne ramine decit sa cautam un mouse din aceeasi "clasa". Daca iti doresti un mouse scump, va trebui sa semnezi un cec de 24.180 de dolari. Acesta este pretul celui mai scump mouse din lume. Ce intra in banii astia? Un mouse placat cu aur de 18K si ornamentat cu 59 de briliante. In plus, in functie de gust, micutul dispozitiv este disponibil in trei variante coloristice - alb, rosu si auriu. Mouse-ul este produs de compania elvetiana "Pat Says Now", specializata, printre altele, in fabricarea de "soricei" individualizati.

De aceea, sa nu credeti ca briliantele sint lipite de mouse fara nici o noima. Clientul poate alege ca briliantele respective sa-i compuna initialele sau orice filigran doreste. Astfel, producatorului elvetian ii ia aproximativ trei saptamini sa produca la comanda mouse-ul dorit de client. Intrind in detalii tehnice, trebuie spus ca cel mai scump mouse din lume este dotat cu trei butoane, are o rezolutie de 800 dpi si se conecteaza la calculator fie prin porturile USB sau PS2. Bineinteles ca exista si varianta pentru computerele MAC. Si nu in ultimul rind, producatorul ofera o garantie de trei ani pentru micul "animalut" de birou.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.