In cursul saptamanii urmatoare, Skype va anunta un parteneriat cu compania de securitate FaceTime Communications pentru facilitarea folosirii acestui instrument de telefonie Internet la locul de munca.

Parteneriatul cu FaceTime Communications va permite organizatiilor sa controleze modul de folosire al aplicatiilor de telefonie Skype. Compania produce software si solutii tehnologice care permit monitorizarea utilizarii de instrumente instant messaging in retelele corporatiilor.

Parteneriatul va fi anuntat in cursul Conferintei RSA din San Francisco si se incadreaza in eforturile Skype de a promova aplicatia sa de telefonie Internet in mediul de afaceri. In acest moment 30% din cei 171 de milioane de utilizatori skype folosesc aplicatia in timpul lucrului la birou.

Skype a constituit o problema serioasa pentru multi administratori de retea deoarece permitea stabilirea de conexiuni in ciuda masurilor restrictive firewall din retelele corporatiilor. De asemenea, pana la varianta Skype 3.0, administratorii puteau controla in mica masura folosirea unor facilitati din aplicatia client Skype cum ar fi sesiunile de chat sau transferul de fisiere online.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.