Vodafone Romania anunta indicatorii financiari principali pentru al treilea trimestru fiscal, incheiat la 31 decembrie 2006, conform rezultatelor date publicitatii de catre Vodafone Group Plc.

Vodafone sufla in ceafa Orange la numarul de clienti Vodafone Romania a adaugat 561.000 de clienti noi in acest trimestru, ajungand la un numar total de 7.717.000 de clienti, la 31 decembrie 2006. Ce va urma dupa un an marcat de un record in istoria Vodafone Romania, aducand cea mai mare crestere anuala a numarului de clienti si o crestere semnificativa a veniturilor? "Rezultatele foarte bune inregistrate in ultimul trimestru si pe intregul an 2006 intaresc convingerea noastra ca va continua tendinta de crestere, pentru toti indicatorii de performanta, si in viitor", ne-a declarat Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.

In anul calendaristic 2006, Vodafone Romania a adaugat un numar net de 1.585.000 de clienti. Aceasta reprezinta cea mai mare crestere a bazei de clienti de pe piata romaneasca de comunicatii mobile, in 2006, si corespunde unei cote de piata de clienti noi adaugati de 40%.

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a anuntat la finele anului trecut depasirea pragului de opt milioane de clienti, dupa ce in trimestrul al patrulea a castigat 500.000 de clienti noi.

Operatorul de telefonie mobila Orange estimase pentru 2006 venituri de peste un miliard de euro. Pentru a putea mentine standardele de calitate, operatorul a facut anul acesta angajari masive, numarul angajatilor crescand la peste 2.400 fata de 2.000 de angajati cat avea la sfarsitul anului 2005.

Pentru a intelege mai bine avansul luat in ultimul an de cei de la Vodafone este util sa comparam cifrele de acum cu cele din aceeasi perioada a anului trecut. Orange Romania anunta la inceputul lunii februarie din 2006 o crestere a numarului de clienti cu 28,57% pana la 7 milioane, ceea ce insemna un avans de 870.000 de clienti fata de Vodafone-Connex, cum se numea cel de-al doilea operator in urma cu un an.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.