Microsoft intentioneaza sa lanseze ultima varianta a Windows Live OneCare la data de 30 ianuarie, produsul antivirus si de mentenanta PC fiind oferit spre vanzare pentru prima data in afara SUA.

Lansarea versiunii 1.5 OneCare este programata concomitent cu lansarea Windows Vista pentru consumatorii privati. Conform unor declaratii recente ale reprezentantilor Microsoft, noua versiune OneCare va putea fi rulata pe Windows Vista.

OneCare este primul produs de securitate lansat de Microsoft care contine antivirus, antispyware, firewall, instrumente de backup si aplicatii de optimizare a performantelor PC-ului integrate intr-o singura solutie. Microsoft va concura cu produsele de securitate ale unor companii de renume ca Trend Micro , Symantec sau McAfee.

Instrumentele de scanare Windows Live OneCare pot fi descarcate la adresa http://onecare.live.com/site/ro-ro/default.htm , acest serviciu gratuit fiind destinat curatarii de virusi, eliminarii fisierelor inutile si optimizarii performantelor calculatorului.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.