Despre aspiratoarele-robot se poate spune ca sunt deja demodate, marile companii de electrocasnice venind pe zi ce trece cu idei care de care mai inovative. Ultima gaselnita a celor de la Samsung este aspiratorul care poate fi comandat sa-si faca treaba nici mai mult, nici mai putin decat prin telefon, de la zeci de kilometri distanta. Reprezentantii companiei Samsung au anuntat recent lansarea a doua noi modele de aspiratoare, VC-RS60 and VC-RS60H, care nu numai ca isi fac bine treaba, dar ii vin de hac si... soacrei care-si anunta vizita inoportun, tocmai atunci cand casa ta "e data peste cap", iar tu nu esti acasa sau esti, dar nu poti aduna lucrurile aruncate peste tot si "matura" in acelasi timp.

Cu ajutorul telefonului mobil, conectat la aparat prin senzori, noul model de aspirator poate fi comandat printr-o simpla apasare a unui buton, iar pana la intoarcerea acasa cu musafirul nepoftit, casa va straluci... de curatenie. in plus, aparatele se pot incarca singure, atunci cand nivelul acumulatorului scade sub 20%. Deocamdata, Samsung a anuntat lansarea lor doar pe piata coreeana, insa cel mai probabil vor patrunde peste tot in lume. Compania producatoare nu s-a pronuntat inca asupra pretului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.