In cadrul celui de-al 40-lea "Consumer Electronics Show" din Las Vegas au fost anuntate terminalele N93i, N76 si N800 Internet Tablet

Cu peste 40 milioane de terminale multimedia si aproximativ 70 milioane de telefoane cu player muzical vandute in anul 2006, Nokia a intrat in noul an in forta in cadrul evenimentului international "Consumer Electronics Show" (CES) 2007 cu trei noi modele de telefoane multimedia din seria N, clasate drept "computere multimedia" - N93i, N76 si N800 Internet tablet.

Nokia N93i surprinde momentele speciale

Nokia N93i este un dispozitiv elegant si compact "doi in unu": camera video digitala si computer multimedia. Are o gama larga de functii avansate, dar impresioneaza cu camera video care permite sa inregistrati secvente video de inalta calitate de nivel DVD si apoi incarcarea de secvente video direct de pe dispozitiv. Cu un design mai suplu si mai compact, Nokia N93i duce mai departe succesul predecesorului sau, Nokia N93, care a primit numeroase premii si distinctii, printre care: "European Media Phone of the Year 2006-2007", din partea European Imaging and Sound Association (EISA), "Innovation of the Year 2006", din partea Digital Video, si "Editor's Choice 2006", din partea American Photo.

"Cu dispozitive precum Nokia N93i, suntem convinsi ca realizarea de inregistrari video poate atinge acelasi nivel de popularitate ca si fotografia in mediul mobil", a declarat Satu Ehrnrooth, coordonator Nokia Nseries Cameras Category, Multimedia, Nokia. "Elegant si suplu, Nokia N93i este o camera video digitala in permanenta conectata si mereu la indemana - ceea ce-l face dispozitivul ideal pentru crearea de continut video de catre utilizatorul obisnuit. Dispozitivul permite incarcarea instantanee a secventelor video, la dimensiune originala, pe bloguri on-line sau pe site-uri destinate impartasirii de continut video."

Captura video este de tip MPEG-4 VGA cu pana la 30 de cadre pe secunda si inregistrarea audio este stereo si stabilizatorului digital. Nokia N93i integreaza o camera de 3.2 megapixeli ce permite o rezolutie foto de maximum 2048 x 1536 pixeli cu lentile si tehnologie Carl Zeiss, are zoom optic 3x, focalizare automata si mod macro. Puteti inregistra pana la 45 de minute de continut video la cea mai buna calitate sau puteti stoca pana la 1250 de fotografii de inalta rezolutie utilizand cardul microSD de 1 GB inclus in pachetul de vanzare standard al Nokia N93i.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.