Operatorul de telefonie fixa Romtelecom a lansat o oferta promotionala, de acces la internet prin intermediul liniei telefonice fixe, pentru noua formula a produsului ClickNet Express, anunta un comunicat al companiei.

ClickNet Express 512 Light este forma imbunatatita a produsului de acces la internet prin telefon fix. Abonamentul lunar este de zece euro fara TVA in perioada promotionala, pana la sfarsitul lunii februarie, pentru Internet prin ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line). Pretul de lista al abonamentului urca la 15 euro pe luna.

"Daca in 2005 intram pe piata de Internet de banda larga cu primul produs ADSL la un abonament de 70 de euro pe luna, acum am ajuns sa lansam un produs ieftin. in acest fel avem un potofoliu complet de produse de Internet de banda larga", a declarat George Argentopoulos, director de retail la Romtelecom, citat de NewsIn.

Banda de transport a serviciilor Romtelecom, de acces la Internet prin ADSL, a crescut constant. "Recent am dublat gratuit vitezele de download, care in acest moment ajung pana la patru megabiti pe secunda (Mbps), in functie de serviciul ales", a adaugat Argentopoulos. Pachetul de instalare se poate oferi gratuit pentru contractele incheiate pentru o perioada de trei ani sau cu o reducere de 50% pentru contractele semnate pe o perioada de 2 ani, in functie de tipul modemului.

ClickNet Express 512 Light functioneaza pe o linie telefonica principala si asigura utilizatorilor o conexiune Internet de mare viteza, de 512 kilobiti pe secunda (kbps) la descarcare si 128 kbps la incarcare. Utilizatorii beneficiaza, de asemenea, de 100 megabiti (MB) pentru casuta de e-mail, 30 MB pentru gazduirea unui site si trafic de date nelimitat.

Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.