W200 permite ascultarea de pana la 18 ore de muzica si poate stoca pana la 37 de melodii

Sony Ericsson a mai anuntat un model din seria Walkman, W200, o imbinare intre tipul de telefon foarte usor de folosit si tastele optionale de care este nevoie pentru a asculta cat mai usor "muzica de pe telefonul tau Walkman". Cu telefonul W200 Walkman se pot stoca pana la 37 de piese (sau aproximativ patru albume) si, atunci cand utilizatorul doreste sa le schimbe, este acum mai usor sa le inlocuiasca cu altele.

Transferul in telefon a muzicii de pe calculatorul personal se face cu ajutorul software-ul de muzica Disc2Phone. Acest nou model care se alatura familiei muzicale Sony Ericsson va fi disponibil in cele doua culori deja cunoscute ale telefoanelor Walkman (Rhythm Black si Pulse White), iar ca autonomie telefonul permite ascultarea fara intrerupere a 18 ore de muzica.
Buton care te trimite catre meniul playerului de muzica

"W200 este un telefon de muzica accesibil care inlocuieste MP3 Playerul tau," spune Steve Walker, director pe Marketing de produse Sony Ericsson. "Nu in fiecare zi vrei sa porti la tine multe aparate; iar cu W200 ai o capacitate suficienta pentru playlistul tau zilnic. si daca te plictisesti de el, Radioul FM iti permite sa te conectezi imediat si sa asculti emisiunea ta preferata." Pentru a accesa mai repede muzica, W200 dispune de un buton dedicat Walkman care te trimite direct catre meniul playerului de muzica Walkman. Ca spatiu de stocare, W200 este echipat cu un card Memory Stick Micro (M2) de 128MB, care poate fi marit cu altul de pana la 1GB.

Pe langa playerul Mp3, W200 mai dispune si de radio FM care permite prestabilirea de pana la 20 de posturi favorite. Castile stereo HPM-64 incluse sunt primele care dispun de Bass Reflex, o inovatie care pastreaza calitatea sunetului atunci cand basul este prea ridicat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.