Anul 2007 a venit cu surprize si in domeniul modei. Potrivit unui studiu realizat de societatea Eta Meta Research si citat de Click News, creatorii vor avea ca sursa de inspiratie, in acest an, cinematografia, respectiv televiziunea. Si daca tendintele in moda vor fi preluate de pe marele sau micul ecran in viata de zi cu zi, Angela Merkel, Hillary Clinton sau Nancy Pelosi vor reprezenta in continuare modele pentru femeile din intreaga lume.

Frumusetea va continua sa fie importanta, dar se va avea in vedere redescoperirea "naturalului". Acesta este poate si motivul pentru care a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai putin de chirurgia estetica, iar televiziunile scot in prim-plan portretele unor femei care au ramas mutilate pe viata in urma unor interventii chirurgicale nereusite.

Barbatul anului 2007, un amestec intre Humphrey Bogart si Belmondo

Dupa o lunga perioada de prea multa stralucire, imprimeuri abundente, culori si materiale amestecate in diferite combinatii, a venit momentul in care se mizeaza pe un alt fel de lux, cel care ajunge la eleganta prin naturalete si simplitate. Culorile ce vor fi in atentia creatorilor vor fi cele ce amintesc si ele de natura: kaki, maro, negru, mov sau gri. Chiar daca cu putin timp in urma negrul nu mai era considerat la moda, in 2007 este culoarea-vedeta. Va fi la moda in acest an si barbatul capabil sa treaca cu naturalete de la o tinuta de cocktail la jeans. Revine in prim-plan stilul vechi cu simbolurile sale bine definite. Un model a ceea ce inseamna barbatul anului 2007 este actorul Daniel Craig, noul agent 007, un amestec intre durul Humphrey Bogart si arogantul Belmondo.

Anul acesta se asteapta o ''revolutie'' si in ceea se poate numi ''moda hi-tech". Chiar daca si in 2006 creatiile inovatoare care imbina moda cu stiinta au fost prezentate in diverse ocazii, acestea nu au reusit inca sa fie raspandite la nivel larg. In acest an insa, tinutele ce pastreaza constanta temperatura corpului, costumele de baie ce avertizeaza in legatura cu intensitatea razelor ultraviolete, pantalonii ce au integrate mp3 playere sau sisteme GPS vor fi la mare cautare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.