Se sterg diferentele dintre filmul vazut in oras si cel de acasa

Dupa ce a lansat modelul HD ready EMP-TW700, Epson aduce pe piata modelul EMP-TW1000 pentru cei care vor sa experimenteze o vizionare high-definition acasa. Este primul proiector 3LCD de la Epson care incorporeaza noul panel Epson Full HD 1080p. De asemenea, el prezinta noi lentile si tehnologii de proiectare pentru rezultate de o calitate superioara, in culori vii si nuante de negru reale.

Proiectorul home cinema HD Ready inglobeaza noua tehnologie 3LCD de la Epson, panelul Dream Six, ce dispune de un format de 16:9 si o rezolutie nativa de 1920 x 1080 pixeli. Cele mai noi paneluri 3LCD sunt bazate pe tehnologia exclusiva Epson Crystal Clear Fine (C2 Fine) pentru imagini clare. Modelul EMP+TW1000 beneficiaza de conectivitate de ultima ora HDMI, v1.3 si de noi lentile 2 x zoom. Calitatea vizionarii este imbunatatita de rata mare de contrast de 12000:1 si de luminozitatea de 1200 ANSI Lumeni. Epson ofera cumparatorilor o garantie de trei ani pentru lampa proiectorului.
Ajustarea in sase axe a culorii

Tehnologia C2 Fine ofera imagini clare, foarte bine definite si nuante reale de negru. Rezultatele bune sunt datorate aliniamentului stratului anorganic, unde cristalele lichide sunt asezate vertical in locul asezarii pe orizontala. Aceasta schimbare consta in eliminarea scurgerii de lumina, rezultatul fiind imagini mai clare si nuante pure de negru.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.