Dupa ce v-am prezentat saptamanile trecute cateva din jocurile pe PC care sunt programate sa apara anul viitor, va prezentam in acest numar Top 10 al celor mai asteptate jocuri care vor aparea in 2007, realizat de Gameinformer.

1. Half Life 2: Episode Two

Valve va continua anul viitor cu episodul doi din seria Half-Life 2. Fanii Half-Life 2 cunosc deja continutul pe care cei de la Valve il produc in Episode 2 si se pare ca mult mai asteptat la acest joc este addonul puzzle-style FPS, Team Fortress 2 despre care se spune ca va revolutiona gamingul multiplayer.

2. WOW: The Burning Crusade

World of Warcraft: The Burning Crusade este un add-on pentru World of Warcraft, pentru instalare fiind necesara si instalarea anterioara a World of Warcraft. Acest addon vine cu noutati ca: nivelului maxim a ajuns pana la 70, cuprinde noi vraji si talente pentru fiecare clasa, doua noi rase cu care se poate juca: Blood Elves si Draenei, un nou continent complet nou - Outland, multe zone noi si dungeon-uri de nivel mare, sute de noi monstri, questuri si obiecte, o noua profesie - Jewelcrafting si Flying mounts in Outland.

3. Crysis

Urmatorul FPS de la producatorii CryTek si editorii EA se pare ca va defini cu adevarat termenul de posibilitatea next-gen, datorita graficii incredibile. Far Cry a demonstrat ca specialistii de la CryTek pot realiza ceva impresionant, iar Crysis (foto dreapta) vine sa ridice stafeta. La fel de impresionant ca si grafica este gameplay-ul dinamic tintit de proiectanti, Crysis nefiind astfel inca un shooter banal.

4. Unreal Tournament 2007

UT 2007 va aduce schimbari seriei, cum ar fi introducerea unui mod nou de joc numit Conquest, pe langa celelalte moduri consacrate (onslaught, assault, domination, capture the flag, deathmatch). Ceea ce promit producatorii este o revenire la vechiul gameplay din primul Unreal Tournament. in realizarea jocului se va folosi puternicul motor grafic Unreal Engine 3.0.

5. Spore

Spore este un joc ce va da jucatorului posibilitatea sa controleze viata, de la forma de celula in sus. Diversele forme de viata de pe planeta vor trebui sa fie organizate de catre jucator pentru ca mai tarziu sa se extinda pe toata planeta, iar apoi in Galaxie. Ceea ce este creat in singleplayer va fi inclus intr-o baza de date gigantica, pentru a putea popula alte planete din universul on-line Spore.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.