Samsung a fost primul care ti-a urat bun venit in Uniunea Europeana, oferindu-ti preturi speciale pentru televizoarele LCD.

Cumpara orice model de televizor LCD Samsung in perioada 8 ianuarie - 18 februarie trimite un SMS la 1817 cu seria si numarul facturii si datele tale si zilnic poti primi contravaloarea lui inapoi...si poate iti mai cumperi unul...si inca unul…si inca unul…

Detalii in magazine. Regulamentul campaniei pe www.genco.ro.

Si daca nu stii exact ce sa alegi, iti dam cateva indicii despre fiecare gama in parte, pentru a te ajuta.

Daca designul joaca un rol important in viata ta, vei alege cu siguranta gama Bordeaux de la Samsung. Fuziunea perfecta a artei cu tehnologia pentru a iti infrumuseta viata.

Daca culoarea este esentiala pentru tine, vei alege fara indoiala LCD-ul premiat de EISA pentru cea mai buna inovatie - Samsung led-backlight care aduce cea mai completa acoperire de culoare. Anotimpurile vor trece pe langa tine fara sa le percepi, pentru ca vei alege sa le vezi pe noul LCD din gama LED Moesel.


Daca nu mai poti trai fara formatul Full High Definition, avem solutia pentru tine. Gama Full HD de la Samsung iti va permite sa vizionezi imagine cu o rezolutie totala high definition, oferindu-ti perfectiunea detaliului.


Daca pana acum te-a deranjat decalajul de imagine pentru scenele rapide, nu mai trebuie sa iti faci griji. Gama Moesel de la Samsung, pe 100Hz, a intepartat acest inconvenient.


Daca iti doresti conectivitate multipla pentru noul tau LCD, cu siguranta te vei indrepta catre Gama Neo Moesel de la Samsung. Vei putea rula imagine inclusiv de pe carduri de memorie si vei putea printa prin conectare directa la imprimanta.

Alege ce te reprezinta. Samsung.

Acum, Samsung ofera televizoarele LCD gratis! (P)prinAcum, Samsung ofera televizoarele LCD gratis! (P)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.