Cu doua saptamani inainte de Sarbatori, deja nu te mai poti apropia de magazine. Toata lumea se inghesuie la cumparaturi, iar cozile la casele de marcat sunt parca interminabile. Cu dou-trei zile inainte de Craciun este chiar o aventura sa mergi la cumparaturi, caci poti pierde la coada cateva ore bune. O solutie simpla pentru evitarea imbulzelii de Sarbatori sunt cumparaturile online. De la mancare pana la cadouri si decoratiuni pentru brad, aproape toate produsele se pot achizitiona cu un simplu click, stand comod in fata calculatorului.

DE PE SITE

Magazinele online sau, mai bine zis, site-urile de pe care se pot face cumparaturi s-au inmultit in ultima perioada. Comerciantii au realizat ca este o afacere profitabila si din ce in ce mai multe persoane apeleaza la aceasta metoda de a face shoppping. Specialistii in e-commerce estimeaza ca valoarea produselor achizitionate prin intermediul internetului in perioada Sarbatorilor de iarna se va situa in jur de 20 de milioane de euro.

Gospodinele pot rezolva problema cozonacilor si in general a mesei de Craciun facand cumparaturile necesare de pe site-ul www.casadecomenzi.ro. De aici se pot cumpara berea si vinul, coniacul sau alte bauturi pentru masa festiva, dar si faina, orezul, zaharul sau fructele. Cei care intra pe site-ul www.cumparaturi-sarbatori.ro pot cumpara brazii de Craciun si ornamentele (globuri, ghirlande, figurine), scutind astfel drumurile in piata si evitand aglomerratia din magazine.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.