Cel mai mare operator american de telefonie fara fir (wireless) Cingular va oferi oferi o versiune a retelei de socializare pe net MySpace pe telefonul mobil, au anuntat luni cele doua companii, potrivit Reuters.

Serviciul oferit de operatorul Cingular (58,7 milioane de abonati) va costa 2,99 de dolari pe luna, iar clientii vor putea incarca fotografii de pe telefoanele mobile pe conturile MySpace, vor putea citi si raspunde la e-mailurile de pe MySpace, isi vor putea completa blogurile si vor putea cauta prieteni direct de pe mobil.

MySpace, unul dintre cele mai populare servicii pe internet cu peste de 130 de milioane de utilizatori inregistrati, este oferit si de operatorul de telefonie mobila Helio, din februarie 2006. Helio este detinut de SK Telecom, operator de telefonie sud corean si Earthlink, un serviciu american de internet, cu venituri de aproximativ 1,3 miliarde de dolari in 2005. Totusi, versiunea Cingular va fi mai complexa, spun reprezentanti MySpace, citati de Reuters.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.