Laptopuri care iau foc, corporatii IT care-si folosesc produsele pentru a spiona si aparate de votat usor de pacalit. Altfel spus, podiumul greselilor hi-tech al anului curent

Revista "PC World" a intocmit un clasament al celor mai grave erori tehnologice din 2006 si s-a limitat la doar 21 de locuri. Rezumatul anului tehnologic incepe sumbru, detaliaza publicatia.

Baterii, Watergate si trucarea voturilor

Primul loc in topul "PC World" le revine bateriilor de laptop care iau foc. Din cauza faptului ca Thomas Forqueran si-a impachetat notebook-ul Dell Inspiron 1300 linga munitie, rezultatul fiind o explozie, Dell a retras de pe piata 4,1 milioane de laptopuri care aveau baterii Sony litiu-ion, exemplu urmat apoi si de Apple, IBM/Lenovo si Toshiba.

Argintul le este adjudecat capilor corporatiei HP, cel mai mare producator de PC-uri, vinovati de angajarea unor detectivi pentru a obtine ilicit inregistrarea unor convorbiri telefonice, supravegherea reporterilor si plantarea de bug-uri in adresele lor de mail. Dupa ce au fost acuzati de frauda, conspiratie si furtul identitatii, toti cei prinsi cu mita-n sac au trebuit sa demisioneze.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.