Cea mai renumita companie de baze de date pune la bataie peste 100 de oferte de joburi in domenii precum vinzari, consultare, finante, suport IT, marketing sau resurse umane

Oracle este o companie care inoveaza inca de acum aproape 30 de ani, de cind a fost infiintata in California, la initiativa lui Larry Ellisson, care a dezvoltat pe piata IT-ului conceptul de baza de date relationale. Oracle Romania ofera joburi in domenii precum vinzari, consultare, finante, tehnologia informatiei, marketing, resurse umane sau suport IT. Cele mai multe posturi oferite sint cele din vinzari, dar sint foarte cautati si consultantii sau reprezentantii de vinzari. Ca sa poti aplica pentru un job in acest domeniu trebuie sa detii cunostintele necesare, care sa fie certificate prin diplome sau scrisori de recomandare.

Joburi din toate ramurile IT

In domeniul tehnologiei informatiei poti sa aplici pentru un job precum Connectivity Services Support Engineer, unde trebuie sa asiguri calitatea serviciilor oferite de Oracle catre toti clientii. O alta varianta este consultanta in solutii educationale, unde trebuie sa dezvolti, in cadrul unei echipe, strategii de invatare rapida a solutiilor oferite de Oracle.

In domeniul marketingului, un job interesant ar putea fi Marketing Communications Specialist. Acesta asigura marketingul campaniilor Oracle in Romania. Pentru partea de suport IT poti alege sa devii timp de sase luni OPN WEB Admin Specialist. Acest job tine de designul, formatarea, updatarea si uploadarea paginilor web. Trebuie sa ai cunostinte de HTML si design web.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.