iPhone a fost lansat!!! Spre surprinderea tuturor insa, nu a fost lansat de Apple ci de compania care detinea trademark-ul iPhine inca din 2000: Cisco.

Desi se zvonea ca Apple lucreaza la un nou produs, care va fi revolutionar prin combinarea telefonului mobil cu music player-ul digital devenit deja mit, iPod, compania nu a facut acest pas. Linksys, divizie a Cisco Systems, specializata in home networking, a introdus serie de facilitati web unor telefoane proiectate pentru utilizarea pe internet. Acestea sunt produsele care poarta denumirea de iPhone.

Se astept cineva la asta? Cisco si-a castigat drepturile de apartenenta asupra trademarkului iPhone inca din 2000.
Cu Linksys, Cisco a inceput sa ofere consumatorilor dispozitive pentru linia sa de produse business, precum telefoane WiFi cu dual-mode handset. iPhone ofera servicii care nu sunt valabile pe traditionalele telefoane analogice, precum posibilitatea de a vedea cand cineva este online sau cautarea prin director dupa nume de contact sau numere de telefon, fara a apela 411.

"Solutiile oferite de Linksys iPhone schimba modul in care oamenii comunica cu prietenii lor, familia sau colegii", a precizat Mike Pocock, senior vice president si general manager al Linksys.

"Pot cauta o pizzerie printre codurile postale, deja stocate in telefon. Adresa si numarul de telefon apar automat pe display", a precizat Dennis Vogel, senior product marketing manager la Linksys.

Cele sapte modele iPhone ale Linksys sunt: iPhone Cordless Internet Telephony Kit CIT200, iPhone Dual-Model Internet Telephone Kit CIT300, Dual-Model Cordless Phone for Yahoo! Messenger with Voice CIT310, iPhone Dual-Mode Internet Telephony Kit for Skype CIT400, iPhone Wireless-G IP Phone WIP300, iPhone Wireless-G IP Phone with Web Browser WIP330, si iPhone Wireless-G Phone pentru Skype WIP320. Modelul iPhone CIT400 model, de exemplu, poate fi achizitionat la pretul de 179.99 dolari. Userii Skype pot da telefoane gratuite unul celuilalt insa nu este gratuit in cazul folosirii unei alte 'linii' telefonice.

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-StreetTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.