AOL, divizia online a companiei media Time Warner, va opera modificari la nivel de top management si va renunta la trei directori, anunta surse din piata. Aceste mutari fac parte din planul de restructurare a diviziei online dezvoltat pentru majorarea veniturilor din publicitate. Oficlaii compania nu au comentat aceste zvonuri.

Cei care vor pleca din companie sunt Jim Bankoff, vicepresedinte executiv al unitatii de servicii editoriale, si Joe Redling, vicepresedinte executiv, responabil pentru operatiunile internationale, dar si John Buckley, responsabil cu relatiile cu companiile.

In vara acestui an, America Online a renuntat la 5.000 de angajati, ca parte a strategiei de restructurare si de reducere a costurilor.

Time Warner , cel mai mare grup media din lume, a afisat un un profit trimestrial aproape triplu influentat de afacerea AOL si de divizia de televiziune prin cablu din SUA.

Gigantul media a inregistrat in trimestrul trei un profit net de 2,3 miliarde de dolari, in crestere cu 12% comparativ cu perioada similara din 2005. Veniturile companiei au crescut cu sapte procente pana la 10,9 miliarde de dolari.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.