Cu ocazia Sarbatorilor de iarna, Samsung a lansat MP3 player-ul YP-K5, care dispune de boxe integrate, de tip slide-out. Boxele stereo K5 incorporate dispar in spatele unitatii cand nu sunt folosite, iar atunci cand sunt necesare creeaza un microsistem stereo de sine statator. Pe acest player pot rula diverse formate de fisiere, cum ar fi muzica receptionata de la radio, datorita unui FM-Tuner, dar si MP3, WMA, ASF si Ogg.

De asemenea, player-ul JPEG ii permite utilizatorului sa afiseze cele mai recente fotografii, pe un fundal sonor personal. Pentru a facilita accesul utilizatorului, muzica poate fi salvata in fisiere diferite. Totodata, cand boxa aluneca exterior, K5 trece de la vizualizare verticala la orizontala. Tastele de pe touch screen raman aceleasi, doar tastele multidirectionale se rotesc cu 90 de grade cand se trece din modul "private" in modul "speaker", pentru a avea un numar minim de taste.

Dotat cu programul copy-security WMDRM (Windows Media Digital Rights), modelul YP-K5 ofera acces la oricare site de pe care se poate descarca muzica. Cu ajutorul PlaysForSure, muzica utilizatorului devine compatibila cu K5, inclusiv melodiile achizitionate prin Internet. USB 2.0 ofera o conexiune pentru download-uri de mare viteza, ajungand sa descarce pana la 1.000 de melodii pentru K5 cu capacitate de stocare de 4GB (500 pentru 2GB, 240 pentru 1GB).

Cand este activat modul "headset", beneficiarii player-ului pot asculta muzica dorita timp de 30 de ore, fara a fi necesara reincarcarea; in modul "slide out speaker", bateria functioneaza timp de 6 ore. Varianta de 4GB a YP-K5 are un pret de vanzare de 1099 RON, inclusiv TVA.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.