Compania Total Soft si-a bugetat pentru anul 2007 afaceri de 12 milioane de euro, in crestere cu aproximativ 33% comparativ nivelul de 9,1 milioane de euro prognozat pentru 2006, a declarat directorul de marketing al companiei, Andy Dumitrascu.

Veniturile companiei pe 2006 au luat in calcul atat activitatea pe piata locala cat si exporturile, realizate prin intermediul filialelor din Serbia si Statele Unite.
Datele societatii arata ca cele mai ridicate venituri Total Soft sunt obtinute din proiectele bazate pe solutia software Charisma, cu circa patru milioane de euro, la nivelul acestui an. "Aplicatiile software customizate au adus 3,3 milioane de euro, iar aplicatiile Primavera - 1,2 milioane de euro. Restul veniturilor, circa 0,6 milioane de euro, provin din alte proiecte, in special vanzari de echipamente IT", a subliniat reprezentantul companiei.

Directorul general al TotalSoft, Dan Liviu Dragan, a afirmat ca societatea va urmari in 2007 consolidarea activitatii de export pe segmentul Charisma in statele din estul Europei, prin crearea unei retele de parteneri locali.

"Ne vom concentra si pe dezvoltarea de software medical pentru clienti din zona serviciilor medicale private, o astfel de solutie urmand sa fie lansata in al doilea trimestru al anului viitor. De asemenea, TotalSoft si-a propus sa achizitioneze companii de software atat de pe piata locala, cat si din statele vecine. Cu siguranta ca o astfel de tranzactie va avea loc in 2007", a aratat Dragan.

Compania TotalSoft a fost fondata in 1994, de Dan Liviu Dragan. In aprilie 2005, fondurile de investitii Black Sea Fund LP si Global Bulgaria & Romania Growth Fund CV, administrate de compania elena Global Finance, au achizitionat pachetul majoritar. In urma operatiunii, actionarul majoritar este Global Finance, cu 80% din capitalul social iar Dan Liviu Dragan detine o participatie de 20%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.