Povestea dictatorului roman, transpusa intr-un joc video. Left Behind: Eternal Forces, un joc video american criticat ca promoveaza intoleranta religioasa, il foloseste pe Nicolae Ceausescu pe post de anticrist. Dictatorul roman a fost transformat in Nicolae Carpathia, unul din asistentii sai numindu-se Stolojan.

Un joc video avand o tematica crestina genereaza controverse aprinse peste Ocean. "Lasati in urma: Fortele Eterne" ("Left Behind: Eternal Forces") este un joc adresat adolescentilor. Actiunea este plasata in New York, intr-un timp in care milioane de crestini au fost transportati in rai. Jucatorii sunt insarcinati cu recrutarea si convertirea unei armate care ar urma sa se implice intr-un razboi fizic si spiritual impotriva anticristului si a adeptilor acestuia.

Ghiciti de unde vine anticristul. Din Romania. Nicolae Carpathia, fost presedinte al Romaniei, este liderul fortelor raului, pe care le conduce in scopul exterminarii evreilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.