Grupul Altex, retailer de electrocasnice si produse IT&C, va lansa o noua marca autohtona de calculatoare, prin intermediul diviziei de productie si asamblare de calculatoare, Complet Electro Serv, in cadrul unui parteneriat strategic cu Microsoft, a anuntat presedintele Altex, Dan Ostahie
Noua gama va fi comercializata sub numele "Myria", sistemele care intra in acest brand avand instalat inca din fabrica software Microsoft, a declarat Dan Ostahie, citat de NewsIn. Potrivit raportului International Data Corporation (IDC) privind vanzarile de calculatoare personale in Romania in trimestrul trei, Complet Electro Serva avut o cota de piata de 9,7%, din punct de vedere al numarului de unitati vandute, ocupand locul patru dupa Flamingo International care a avut o cota de 11,6%, KTech cu 11% si Hewlett Packard cu 9,7%.

Pentru trimestru doi raportul IDC plasa Complet Electro Serv (prin marca Davio) pe locui doi cu o cota de piata de 11,0% dupa Flamingo care avea o cota de 12%, dar inaintea grupului KTech care avea o cota de piata de 9,9%. Grupul Altex este operator al retelelor Altex si Media Galaxy. Reteaua Media Galaxy cuprinde 14 centre comerciale a caror suprafata totala depaseste 35.000 de metri patrati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.