Divizia de securitate a grupului romanesc Softwin, BitDefender, a lansat joi o versiune test a programului antivirus BitDefender 10, compatibil cu Vista, noul sistem de operare Windows, se arata pe site-ul diviziei

Produsele BitDefender compatibile cu Microsoft Vista vor putea fi achizitionate inca din ianuarie 2007, chiar daca sistemul de operare Vista va fi lansat pentru utilizatorii casnici pe data de 30 ianuarie 2007.

Versiunile compatibile Vista vor aparea pentru produsele BitDefender Antivirus v10.2, BitDefender Antivirus Plus v10.2, BitDefender Internet Security v10.2.

Din perspectiva caracteristicilor tehnice, BitDefender 10 aduce functii noi fata de cele anterioare: detectii speciale, scanarea traficului de internet si email, a traficului de schimb de fisiere in retea si protectia datelor confidentiale. Totodata, vechile instrumente de detectie si firewall au fost innoite.

Gama BitDefender este produsul de referinta al companiei Softwin, avand peste 41 de milioane de utilizatori in mai mult de 100 de tari. Procentul cel mai mare din vanzarile online pentru BitDefender il detin Statele Unite cu 51% din totalul vanzarilor, urmate de Germania (33%), Spania (5%) si Australia (4%).

Conform datelor publicate de companie, gama BitDefender a inregistrat in 2005 un volum de afaceri de peste 30 de milioane de dolari, iar in la jumatatea anului 2006 vanyarile au depasit 60 milioane de dolari. Prognoza companiei pentru 2007 indica vanzari de 100 de milioane de dolari pentru acest segment. Produsele BitDefender reprezinta 95% din exportul de licente romanesti de software pe anul trecut.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.