"Windows Vista si Microsoft Office 2007 sunt doua dintre produsele cele mai reprezentative Microsoft, fiind rezultatul unor eforturi indelungate de cercetare si dezvoltare" a declarat Dl. Ali Faramawy, vicepresedintele Microsoft Europe, Middle East & Africa. "Aceste produse vor ajuta companiile sa depaseasca obstacolele mediilor de afaceri saturate de informatie, oferind noi metode de colaborare, comunicare, protectie si gestionare a datelor".

Lansarea a avut loc la hotelul Burj Al Arab din Emiratele Arabe Unite, in data de 19 noiembrie 2006, inaintea lansarii in SUA programata pentru 30 noiembrie. Produsele sunt destinate regiunii Golfului, fiind disponibile in limbile araba si engleza.

In mediul competitiv in care isi desfasoara activitatea majoritatea companiilor, colaborarea intre angajati, clienti si parteneri este deosebit de importanta. Windows Vista, Microsoft Office 2007 si Microsoft Exchange Server 2007 ofera acces permanent la informatii esentiale desfasurarii activitatilor de afaceri. Noile programe permit gestionarea centralizata a tuturor formelor de comunicare, inclusiv e-mail, e-mail voce sau mesagerie instant folosind o singura casuta postala. Astfel este asigurat accesul pentru dispozitive multiple din orice locatie, de la birou, domiciliu sau in timpul deplasarilor. Indiferent de locul in care se afla, oamenii pot colabora cu usurinta si in conditii de securitate deplina prin intermediul aplicatiilor Microsoft Office care deja le sunt familiare.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.