In lumea dispozitivelor portabile de redare audio/video mai toata lumea si-a concentrat atentia asupra Microsoft Zune, redutabilul concurent al lui Apple iPod. Poate este prematur sa lansam ipoteze, insa pentru cele doua companii-lider, viitorul este incert
La categoria usoara, Samsung ameninta serios iPod Nano cu un player audio deja lansat pe piata in China si Coreea: YP-T9B. Acesta sta foarte bine atat la capitolul performanta, cat si la dotari. Capabil sa decodeze formatele audio MP3, WMA si OGG, jucaria de dimensiunile unui telefon mobil poate reda si formatele video ASF, AVI, MPEG-4, RMVB si WMV pe ecranul cu dia-gonala de 4,57 cm. Punctul forte este durata de functionare a acestuia, adica pana la 30 de ore de redare audio si 6(!) ore de redare video. In plus fata de modelul YP-T9, din aceeasi familie, YP-T9B mai este capabil sa transfere datele prin Bluetooth, ceea ce usureaza mult viata celor care s-au saturat de cablurile de date.

Ambele modele sunt disponibile in variantele de 1GB, 2GB si 4GB. Cu toate ca in Coreea au fost anuntate preturile de 180$, 220$ si 280$, acestea sunt departe de a fi stabilite pentru piata europeana, deoarece Samsung nu si-a facut cunoscuta intentia de a-si lansa si aici noile creatii. Oare asteapta sa fie trasi de maneca?


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.