Nokia a prezentat o noua editie pentru trei dintre modelele seriei N - Nokia N70, N73 si N91, modele ce vor face parte din editia speciala "Nokia Music Range".

Pe langa designul cu care Nokia ne-a obisnuit pentru seria N, aceste trei terminale dispun de taste speciale dedicate playerului MP3 si Nokia Music Manager, un software personalizat pentru sincronizarea si managementul muzicii mult mai usor de folosit. Prin reinventarea acestor modele, producatorul finlandez ofera utilizatorilor posibilitatea conectarii la internet direct de pe mobil, ascultarea online a celor mai noi melodii, si chiar cumpararea online de bilete la concertele favorite. Optiunile de podcasting, radio FM stereo cu Station Directory Visual Radio si Music Recomanders, salta aceste telefoane pe un loc fruntas in categoria "music phones".

N91 8GB

Modelul de top din aceasta serie este N91 8Gb care este cel mai bine dotat telefon mobil muzical de pana acum, oferind capabilitati multimedia de exceptie. Avand un hard disk de 8 GB, N91 poate stoca mai multe fisiere decat orice alt telefon, ajungand la aproximativ 6.000 de melodii.

Este dotat cu taste multimedia dedicate, casti si telecomanda incluse in pachet. Ca dotari, N91 are un display de 176 x 208, 262K culori, S60 software pe Symbian OS, setari automate de lumina pentru display si tastatura, butoane dedicate pentru muzica: Play/Pause, Forward, Back, Stop si o camera video de 2 megapixeli cu o rezolutie maxima de 1600x1200 pixeli zoom-ul digital ajungand la 20x.Nokia N91 este un adevarat jukebox de buzunar ce va fi lansat aproximativ in aceeasi perioada cu celelalte doua modele ale seriei "Music Edition", la sfarsitul acestui an, pretul estimativ al acestuia fiind de 550 de euro. Pentru cei care nu mai au rabdare si care prefera nuanta cromata actuala sau care se multumesc cu doar 3.000 de melodii pe telefon, modelul N91 de 4GB este disponibil in Romania la preturi incepand cu 1.800 RON.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.