Pentru 600 de dolari, fanaticii jocurilor video pot deveni proprietarii unei GeForce 8800 GTX, cu o memorie de 768 MB.

Impatimitii configuratiilor extreme de calculatoare au motive de bucurie. NVIDIA a lansat ieri doua noi familii de produse despre care afirma ca vor transforma calculatoarele personale in "platforme de gaming premium": unitatile de procesare grafica (GPU) GeForce 8800 si chipseturile (MCP) nForce 680i SLI, proiectate in mod specific pentru procesoare Intel Core2 Quad si Intel Core2 Duo.

"Ne-am straduit sa construim cea mai buna platforma pentru jocurile pe calculator si redarea video high-definition. Nu exista o modalitate mai buna de a experimenta Windows Vista, DirectX 10, HD-DVD si Blu-ray decit aceea de a avea un PC echipat cu GeForce 8800 si nForce 680i SLI. Anuntul nostru de astazi reprezinta rezultatul a patru ani de cercetare si dezvoltare si este cel mai mare salt tehnologic pe care l-am facut vreodata. Gamerii vor fi impresionati", a declarat Jen Hsun Huang, presedinte si CEO NVIDIA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.