Antena 1 a reusit sa fie din nou lider de audienta in noaptea de Revelion.

Este al 13-e an consecutiv cand televiziunea din trustul Intact se claseaza pe primul loc in audiente, iar unul din merite il are show-ul prezentat de Dan Negru.

Primul show oferit de Antena 1 romanilor, in seara de Revelion, a fost “Chef cu Nae si Vasile”, lider de audienta atat pe publicul comercial, care cuprinde telespectatorii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, cat si in randul romanilor din intreg mediul urban, dar si din National.

Vedetele care au interpretat muzica populara, dar si pop, precum si sketch-urile amfitrionilor show-ului, Nae si Vasile, au adus Antenei 1 un varf de audienta de peste 3.800.000 de telespectatori, inregistrat pe targetul National, la ora 20.46.

“Revelionul care sparge ghinionul”, a concentrat buna dispozitie a peste o suta de vedete iubite de romani, care au cantat, au jucat in scenete si au purtat dialoguri spumoase. Cifrele de audienta inregistrate de “Revelionul care sparge ghinionul” au fost impresionante si au adus pozitia de lider Antenei 1 si in intervalul orar 21,35 – 02,00. Varful de audienta in acest interval orar, pe targetul National, a fost de 3.247.000 de telespectatori.

La nivel urban, in orase, Pro TV a condus, fiind urmarit in primul minut de la miezul noptii, de aproape 1,3 milioane de orașeni. Pe Antena 1 erau 1,3 milioane de persoane, scrie paginademedia.ro.

Citeste si: REVELION 2013: Zeci de mii de romani au infruntat frigul pentru a sarbatori impreuna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.