CNN a fost criticat pentru publicarea unui articol conform caruia femeile voteaza in functie de perioada de ovulatie.

Articolul folosea ca sursa un studiu al Universitatii San Antonio din statul Texas. Conform studiului, femeile care sunt in perioada de ovulatie in ziua votului, vor vota pentru candidati liberali deoarece "se simt mai sexy".

Site-ul de femei Jezebel a publicat un articol foarte critic la adresa CNN cu titlul: "CNN crede ca femeile nebune nu se pot abtine sa voteze cu vaginul in loc sa-si foloseasca creierele".

Jurnalista Alexandra Petri de la Washington Post a fost de asemenea sarcastica intrebandu-se ce se va intampla daca femeile il vor alege pe Michael Fassbender ca presedinte.

Kat Stoeffel (New York Magazine) a sfatuit femeile sa-si dezvaluie perioada ciclului, pentru a facilita jobul analistilor politici.

Ca urmare a criticilor, CNN a dat jos articolul cu pricina:

"Dupa verificari ulterioare, a fost determinat ca povestea nu intrunea standardele editoriale ale CNN", au aratat reprezentantii canalului de stiri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.