Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al SRTv, a declarat, marti, dupa validarea sa de catre plenul Parlamentului, ca este foarte probabil ca institutia pe care o conduce sa solicite, incepand din anul 2013, majorarea taxei TVR.

Saftoiu a subliniat, insa, ca o eventuala crestere a taxei TV este conditionata in mod clar de restructurarea TVR, relaetaza memediafax.ro.

"Fara sa ii convingem pe cetatenii de acasa, care platesc odata cu factura la curentul electric si taxa, ca la Televiziunea Romana se va intampla ceea ce de aproape 20 de ani nu s-a intamplat, anume o reimprospatare pe coordonate de eficienta a activitatii TVR, nu vom putea sa emitem pretentii niciunui roman cu privire la majorarea taxei", a mentionat acesta. "Doar dupa finalizarea restructurarii si reducerea cheltuielilor, nu putem cere indexarea taxei TV fara sa aducem in fata romanilor un produs proaspat, de calitate, de incredere", a adaugat acesta, citat de Mediafax.

El a spus ca, daca s-ar dubla taxa TV, cuantumul acesteia tot ar fi pe ultimul loc in Europa, in timp ce pentru Televiziune ar aduce un "suflu extraordinar".



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.