Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de Euro.
"Salariile compensatorii, estimate intre 10 si 15 milioane de Euro, ele sunt o fictiune, pentru ca banii nu exista. Se incearca a se lua un credit comercial de la banca. In conditiile astea, nu stiu ce banca comericala ar putea sa acorde unei televiizuni care are 170 e milioane de Euro gaura un credit comercial si nici nu are cu ce sa-l garanteze", a spus Nicolau.

Presedintele Comisiei de Cultura din Camera, Raluca Turcan, a ironizat aceasta masura pe care TVR doreste sa o promoveze in planul sau de refresare economica a institutiei.

"Deci platile compensatorii presupun ca TVR sa ia un credit sa de afara niste oameni ca sa-si acopere niste datorii. Mie imi suna interesant, bun din punct de vedere managerial", a spus Turcan, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.