Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, joi, sa prelungeasca licenta audiovizuala a televiziunii generaliste National TV, detinuta de fratii Ioan si Viorel Micula, cu noua ani.

CNA a analizat in sedinta de joi solicitarea societatii ABC Plus Media SRL din Oradea, ai carei actionari sunt Ioan Micula (50%) si Viorel Micula (50%), de prelungire a licentei audiovizuale a televiziunii National TV, scrie MEDIAFAX.

Rasvan Popescu, presedintele CNA, a subliniat faptul ca institutia pe care o conduce a incercat ca, din aceasta sesiune, sa acorde prelungirile licentelor audioviziale pe baza evolutiei in timp a televiziunilor si posturilor de radio.

Membrii CNA au apreciat atat evolutia televiziunii National TV, cat si viziunea pe termen lung a postului. "Sunteti o televiziune cu, daca imi dati voi, nepermis de putine sanctiuni", a glumit Mihai Malaimare, membru al Consiliului.

In consecinta, membrii CNA au decis, in unanimitate, prelungirea cu noua ani a licentei audiovizuale a postului National TV. In afara de National TV, fratii Micula mai detin televiziunile National 24 Plus, Favorit TV si TTV, dar si posturile de radio National FM si Favorit FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.