Judecatoarea Iulia Motoc este hotarata sa dea in judecata trustul media Intact din cauza "perpetuarii, in cele mai vulgare forme, a dezinformarii".

"Sunt ferm convinsa sa ii dau in judecata pe toti cei care m-au defaimat pentru ca am aplicat legea. In intreaga mea cariera juridica am militat pentru statul de drept", a scris judecatoarea pe Facebook, potrivit adevarul.ro.

Mai mult de atat, intr-o postare pe blogul personal, Motoc spune ca "se perpetueaza, in cele mai vulgare forme, dezinformarea" la publicatiile si televiziunile care apartin trustului Intact.

"Dincolo de aspectele in mod vadit neveridice, se incearca sa se induca in opinia publica ca nu cunosc partidul politic care m-a nominalizat ca judecator al Curtii", mai scrie Motoc.

Judecatoarea subliniaza faptul ca nominalizarea ei a fost facuta de PDL, si nu de UNPR. Pentru a-si argumenta spusele, Motoc spune ca uniunea progresista a devenit grup parlamentar abia in noiembrie 2011, iar ea este judecator la CCR din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.